odin
Hondentrimsalon
'De Blije Snoet'

walter pompelaantje 3
5397 EZ Lith
TEL: 06-38224036
info@deblijesnoet.nl

logo

 

Ik ben Linda van Rossum, 28 jaar en dol op honden. Tijdens mijn 4-jarige opleiding dierverzorging op het Helicon te Nijmegen werd alsmaar duidelijker wat ik echt wilde gaan doen na mijn studie. Zo besloot ik om tijdens mijn studie de cursus hondentoiletteren te volgen bij het Huisdier Kennis Instituut te Bunnik. Dit was goed te combineren en zo had ik in 2008 twee diploma’s op zak, waarvan één voor het hondentrimmen!

Mijn liefde voor honden ging veel verder dan alleen het hondentrimmen. Zo ben ik gaan werken bij het dierenasiel waar ik de honden lekker verwende met o.a. een trim-en wasbeurt en daarnaast was ik werkzaam in een dierenwinkel, waar naast winkelwerkzaamheden ook honden werden getrimd.

In 2011 ging ik samenwonen en het was niet echt handig om dit te blijven combineren met 2 andere banen dus besloot ik om beide banen op te zeggen om me helemaal te kunnen richten op mijn eigen hondentrimsalon gebouwd op de preludehof 73 te Rosmalen. Het werd tijd om van mijn hobby mijn werk te maken, dus heb ik me op 1 januari 2012 in laten schrijven bij de kamer van koophandel en sindsdien ben ik de trotse eigenaresse van Hondentrimsalon ‘De Blije Snoet’.

Met 2 kleine kinderen werd ons huisje op de preludehof erg klein en daarom hebben wij besloten om te verhuizen naar Lith. Hier ben ik natuurlijk verder gegaan met de trimsalon.

Naast het hondentrimmen ben ik regelmatig te zien op hondenshows met mijn eigen honden.

 

 

trimsalon